Monday, February 6, 2023
Home Tags Pranvera durrsake

Tag: pranvera durrsake

Pranvera durrsake, nën ritmin hyjnor

Mbresa nga Festivali Poetik “Pranvera Poetike Durrsake” Nga Pëllumb Gorica / Çdo pjesëmarrje nëpër ngjarjet kulturore të sjell emocione dhe përvojë të veçantë e sidomos kur...
SiteLock