Sunday, January 29, 2023
Home Tags Pragmatizmi

Tag: pragmatizmi

Pritshmëria zhgënjyese dhe pragmatizmi i Z. Lubonja

Nga Minella Aleksi Një libër i ish kryehetuesit Qemal Lame rihapi këto ditë në shtyp një debat të nxitur nga Z. Fatos Lubonja mbi veprën...
SiteLock