Thursday, February 9, 2023
Home Tags Pragmantizmi

Tag: pragmantizmi

2 marsi, dita kur ndahet pragmatizmi nga ekstremizmi politik!

Nga Alfred Peza Një nga shqetësimet më të mëdha brenda grupimit të përkrahësve të Presidentit i Republikës dhe LSI që ka dalë hapur në krah...
SiteLock