Saturday, February 4, 2023
Home Tags Ppetrit vasilli

Tag: ppetrit vasilli

Vasili me tona të ashpra: Pusho o Kryeministër antishkencë, monstruozitet i...

Duket se kur i drejtohet kryeministrit nuk kontrollon dot tonet. Vasili shkruan se Rama është kryeministër bandit që qan për karrigen dhe jo për...
SiteLock