Wednesday, February 8, 2023
Home Tags Pozitiviteti

Tag: pozitiviteti

Mendimi pozitiv mund të mobilizojë trupin kundër viruseve

Ndërsa njerëzit në të gjithë globin përpiqen të gjejnë mënyra për t’u përballuar me koronavirusin e ri (COVID-19), instruktorja turke e teknikës kuantike, Anıl...

Të mendosh pozitivisht: Potenciali që na ndihmon t’i shohim gjërat me...

“Çdo ditë, në çdo moment të jetës, shoqëruar me ndodhitë e pritura e të papritura, jam gjithnjë e më mirë dhe në formë”. Kjo...
SiteLock