Saturday, January 28, 2023
Home Tags Pozitivitet

Tag: pozitivitet

Amerikanët pozitivë për udhëheqjen e Presidentit Biden

Janë mbushur dy javë që nga ndërrimi i administratave dhe pjesa më e madhe e amerikanëve thonë se kanë besim tek Presidenti Biden dhe...

Një ndjenjë e tmerrshme? Ja çfarë kuptimi kanë ëndrrat e shtatzënisë

Nuk ka rëndësi nëse je në grupin e njerëzve që i mbajnë mend ose jo ëndrrat, të shohësh ëndërr sikur je shtatzënë, zor të...

Qëndroni të mirë! Mos lejoni që ligësia e njerëzve të tjerë...

Në një botë ku mirësia jonë po vihet vazhdimisht në provë, të qëndrojmë vetvetja është vërtet e vështirë. Paradoksi i kohërave tona është se...

Si të praktikoni të menduarit pozitivisht

Kur mendimet  negative na vijnë në kokë, është e vështirë të ndalojmë. Të gjithë kemi qenë në këtë pozicion të paktën një herë. Mënyra e vetme...
SiteLock