Saturday, February 4, 2023
Home Tags Pozicioni i fjetjes

Tag: pozicioni i fjetjes

Zgjidhni mënyrën tuaj të të fjeturit dhe mësoni çfarë tregon ajo...

Brenda një nate teksa shtrihemi për të fjetur mund të marrim dhjetëra pozicione gjumi. Një një pozicion ndihemi sikur kemi nxehtë, një një tjetër...
SiteLock