Saturday, January 28, 2023
Home Tags Pozicione

Tag: pozicione

Jozefina Topalli përcakton pozicionet e Ramës, Metës, Berishës dhe Bashës në...

Ish-kryetarja e parlamentit dhe kryetare e “Lëvizjes për ndryshim” zonja Jozefina Topalli ka folur lidhur me emrat e politikanëve shqiptar që do të kishin...

9 gënjeshtra që i keni dëgjuar shpesh rreth orgazmës

1. Seksi është si nëpër filma. Për fat të keq nuk është kurrë si nëpër filma ku orgazma arrihet shpejt dhe thjeshtë. 2. Seksi i sigurt...
SiteLock