Friday, January 27, 2023
Home Tags Poseduesi ricinit

Tag: poseduesi ricinit

Shfaqet në gjykatë “poseduesi i ricinit”

Njeriu i akuzuar për dërgimin e letrave me ricin në adresë të presidentit të Shteteve të Bashkuara, Barack Obama, dhe zyrtarëve të tjerë amerikanë,...
SiteLock