Monday, February 6, 2023
Home Tags Portreti i dorian grei

Tag: portreti i dorian grei

Duke vrarë atë që dashuronte, Oscar Wilde vrau veten

Shkëndija e fundit e gjeniut ndodhi midis Berneval-sur-Mer, Normandisë dhe Napolit. Me pseudonimin letrar, Sebastian Melmoth (vagabondi Melmoth është një nga prototipet e romanit...
SiteLock