Monday, February 6, 2023
Home Tags Portrete

Tag: portrete

Zgjidhni një imazh dhe zbuloni personalitetin e fshehur brenda jush

Bota në të cilën jetojmë është ndryshe nga sa ishte dhjetë, pesë, apo edhe një vit më parë. Falë mediave sociale, mjeteve të komunikimit...

Misteri i zbulimit të një pikture të mikut të Kol Idromenos...

Nga Mark Brunga Kohët e fundit në qytetin e Durrësit është zbuluar në një koleksion privat një pikturë e rrallë, e cila mban nënshkrimin e...
SiteLock