Sunday, January 29, 2023
Home Tags Porto pomano

Tag: porto pomano

Asnjëherë nuk do e dimë sa jetë u shkurtuan nga plehrat...

Ndotja në Porto Romano nga mbetjet, rrjedhjet toksike drejt nëntokës dhe detit si dhe gazrat me përmbajtje të substancave toksike kancerogjene që përfundonin në mushkritë...
SiteLock