Thursday, December 1, 2022
Home Tags Porti peshkimit durres

Tag: porti peshkimit durres

Peshkatarët e Durrësit kryeministrit Sali Berisha: Po na trajtoni si në...

Nga Xhevo Gradica / Kryeministri Sali Berisha ka kaluar një orë bisedë shumë të vështirë dhe të paparashikuar me peshkatarët e Durrësit të cilët vazdhojnë...
SiteLock