Home Tags Pornografi

Tag: pornografi

Papa Françesku: Djalli depërton përmes pornografisë

Konsumi i filmave pornografikë është "një ves që e kanë kaq shumë njerëz, madje edhe priftërinj dhe murgesha." - tha Papa Françesku. Ai i paralajmëruar...

Djemtë tregojnë momentin kur kuptuan sa keq ishin sjellë me vajzat

Fatkeqësisht jetojmë në një shoqëri ku ndodh që gratë të objektivizohen jo rrallë nga gjinia e kundërt, por pavarësisht kësaj lajmi i mirë është...

FOTO/ Skandal në Marinën britanike, marinarja realizon filma me përmbatje pornografike...

Marina e Britanisë së Madhe ka nisur një hetimpër një nga marinaret pasi kjo e fundit është kapur duke bërë filma me përmbatje pornografike...

Pandemia “ekstremizoi” dhunën seksuale, pornografinë dhe kërcënimet te fëmijët dhe adoleshentët...

Tiranë, 9 Shkurt 2021 – Në Ditën Ndërkombëtare të Internetit të Sigurt, ISIGURT.AL, Qendra Kombëtare për Internet të Sigurt dhe CRCA/ECPAT Shqipëri, paraqitën për...

Pornhub akuzohet për pornografi të fëmijëve, pritet të mbyllet

Pretendimet, ngritur së pari nga New York Times, se faqja e famshme e pornografisë, Pornhub, publikon video të fëmijëve, kanë bërë që të fillojnë...

Vija e hollë midis artit dhe pornografisë

Për më shumë se 100 vjet, aktivistët kanë tërhequr vëmendjen për përshkrimin e femrave nudo në art. A është koha t’i shikojmë me sy...

Shikoni filma pornografik? Do të shokoheni kur të mësoni se çfarë...

Ndonëse pornografia mund të forcojë shtytjen seksuale ose madje të përmirësojë marrëdhënien tuaj, shikimi i saj mund të ketë një ndikim të dëmshëm në...
SiteLock