Thursday, December 8, 2022
Home Tags Poradeci

Tag: poradeci

FOTO/ Lasgush Poradeci në Këln në vitin 1935

Në foton e mësipërme duket poeti Lasgush Poradeci, në Këln të Gjermanisë, gjatë verës së vitit 1935. Fan Noli i dha një bursë Poradecit,...

“Letër Nënës” dhe poetët shqiptarë

Nga Gëzim Llojdia Loti si proces kimik është pa ngjyrë, mirëpo unë do ta gjykojë ai është produkt i shpirtit. Poradeci i madhi, oh i...

Kadare për Poradecin: E kisha dashur përherë Lasgushin

“E kisha dashur përherë Lasgush Poradecin, me një dashuri të veçantë, që kishte gjithmonë brenda saj një brengë, një qor­tim. Por, edhe dashuria për...
SiteLock