Sunday, December 4, 2022
Home Tags Populizmi

Tag: populizmi

Pse pandemia dhe populizmi po “punojnë” ende së bashku

Nga Pepijn Bergsen “Chattam House” Shëndeti publik dhe reagimi ekonomik ndaj valës së parë të pandemisë, duket se u dha një justifikim teknokratëve centristë kundër pretendimeve...

Koronavirusi mund të shkatërrojë populizmin

Nga Gideon Rachman Populistët e urrejnë të jenë jopopullorë. Është kjo arsyeja përse ata janë dëshmuar kaq të paaftë në përballimin e pandemisë së Covid-19,...
SiteLock