Friday, December 9, 2022
Home Tags Populistet e djathte

Tag: populistet e djathte

AfD dhe Lega krijojnë një grup në Parlamentin e BE-së

Populistët e djathtë janë të shpërndarë aktualisht në Parlamentin e BE. AfD-ja gjermane dhe Lega italiane duan që të krijojnë një grup parlamentar, ku...
SiteLock