Sunday, December 4, 2022
Home Tags Popujt e lashte

Tag: popujt e lashte

Pesë kulturat e popujve të lashtë dhe më luftarakë në botë

Nga Allison Futterman Dëshmitë më të vjetra arkeologjike të luftës, datojnë që rreth 10.000 vjet më parë, në kohën e Revolucionit Bujqësor, kur njerëzit u larguan nga kultura e gjuetisë/grumbullimit, dhe filluan të formojnë komunitete bujqësore. Vrasja e grupeve nga...
SiteLock