Thursday, December 8, 2022
Home Tags Pop art

Tag: pop art

Pak kuriozitet për lëvizjen e artit “Pop Art”

Pop Art është një nga lëvizjet më të qëndrueshme të të gjitha kohërave në fushën e artit. Pop Art përdor objekte të zakonshme dhe të...
SiteLock