Tuesday, December 6, 2022
Home Tags Pontrelli

Tag: Pontrelli

Kriza e Dinamos, lajmet vijnë përtej Adriatikut! Pontrelli: Turp, puna ime…

Një humbje për Dinamon nuk bën më çudi dhe kjo është e para nga transformimi që ka pësuar skuadra më e titulluar në Shqipëri....
SiteLock