Sunday, December 4, 2022
Home Tags Polullsi

Tag: polullsi

433 milionë njerëz në Kinë mbajnë vetëm 5 mbiemra

Wang, Li, Zhang, Liu dhe Chen, këto janë pesë mbiemrat më të zakonshëm në Kinë, të shpërndarë në më shumë se 433 milionë njerëz,...
SiteLock