Friday, December 9, 2022
Home Tags Polittike

Tag: polittike

Axhenda ditore e presidentit tregon gjithçka për të

Nga Mero Baze Nëse doni të shikoni se kush është Presidenti I Republikës shikoni axhendën e tij ditore dhe temat e debateve që duhet të...
SiteLock