Sunday, December 4, 2022
Home Tags Poliseksual

Tag: poliseksual

Ç’do të thotë të jesh ‘poliseksual’ dhe si ta kuptosh nëse...

Termi "poliseksualitet" përcaktohet nga tërheqja për shumë gjini dhe identitete. Dikush që është poliseksual mund ta konsiderojë veten anëtar të komunitetit LGBTQ +, pasi...
SiteLock