Tuesday, December 6, 2022
Home Tags Poliklinika e Barit

Tag: poliklinika e Barit

Nënshkruhet marrëveshja me Italinë, Manastirliu: 10 pacientë shqiptarë mund të trajtohen...

Shqipëria dhe Italia kanë nënshkruar një protokoll bashkëpunimi për forcimin e ndërveprimit në fushën e shërbimit shëndetësor, duke përfshirë edhe trajtimin falas të rasteve...
SiteLock