Friday, December 9, 2022
Home Tags Poliitike

Tag: poliitike

INTERVISTA/ Ish-zyrtari i Partisë Komuniste: Berisha bashkëpunoi me ish-Sigurimin dhe UDB!...

Ish-shefi i Sektorit të Edukimit në Komitetin Qendror të Partisë së Punës së Shqipërisë, Muharrem Xhafa ka komentuar situatën politike në vend, ndërsa ka...
SiteLock