Tuesday, December 6, 2022
Home Tags Policia shqiptare

Tag: policia shqiptare

Policia shqiptare merr pajisje të reja teknologjike për luftën kundër krimit...

Ministria e Brendshme çeke i dhuron Departamentit të Policisë Kriminale pajisje për përmirësimin e mëtejshëm të punës për parandalimin, evidentimin dhe goditjen e krimit...
SiteLock