Tuesday, November 29, 2022
Home Tags Policia sekrete

Tag: policia sekrete

“Daily Telegraph”: Shqipëria e viteve ’90, Policia sekrete dhe çdo person...

Nga Gëzim Llojdia 1.Në 14 Mars 1990 midis të tjerave “ Daily Telegraph” shkruante: "Shqipëria ka një performancë ekonomike të dobët, mungesë të stimujve, izolim...
SiteLock