Tuesday, December 6, 2022
Home Tags Policia kroate

Tag: policia kroate

Policia kroate shpëton nëntë migrantë të fshehur në një arkë druri

Policia kroate shpëtoi nëntë migrantë - tre burra, dy gra dhe katër të mitur – të cilët ishin bllokuar në një arkë druri, në...
SiteLock