Tuesday, December 6, 2022
Home Tags Policia gjyqesore

Tag: policia gjyqesore

Pezullohet prokurori i Gjirokastrës, thirret në Policinë Gjyqësore

Një prokuror i Gjirokastrës është pezulluar nga puna sot, ndërsa është thirrur dhe në Policinë Gjyqësore. Përgjimet e një grupi kriminal që merrej me trafikun...
SiteLock