Tuesday, December 6, 2022
Home Tags Pol milo

Tag: pol milo

Dyzimi si stil i një narracioni të ri në prozën e...

    Nga Fatmir Minguli Edhe nëse diçka na duket e parëndësishme, është tepër e rëndësishme pasi çdo gjë në univers është e lidhur. Çdo hap hidhet në drejtim...

Mbi “varret” dhe rrënjët tona Autoktone

  Nga Pol Milo - Në djall të vejë vdekja! – thirri duke tundur Lëkurën e shagrenit, - Tani dua të rroj! Jam i pasur, domethënë...

Në kërkim të kokës së humbur

NGA POL MILO Meditimi i një statuje pa kokë “Pashë një engjëll në mermer dhe e gdhënda derisa e çlirova…” Mikelanxhelo Ne kemi lindur për të humbur Pjesa më...

Ditë intensive në Muzeun Arkeologjik Durrës

Nga Pol Milo* “Muzeu është një vend ku njeriu duhet të humbasë kokën” Renzo Piano “Muzetë e vërtetë janë vendet ku koha transformohet në hapësirë” Orhan Pamuk 1. Një...
SiteLock