Thursday, December 1, 2022
Home Tags Pol elyar

Tag: pol elyar

Arti që shkatërron prangat kufizuese të vizioneve tona

Surrealizmi mund të përkufizohet në letërsi si një përpjekje artistike për të sjellë së bashku realitetin dhe imagjinatën. Surealistët kapërcejnë kufizimet e mendjes, midis...
SiteLock