Thursday, December 8, 2022
Home Tags Poezia hena

Tag: poezia hena

“Ti dhe hëna”, ndër poezitë me romantike nga Ismail Kadare

“Ti dhe hëna” Kësaj nate me hënë të vjeshtës Dola fushës të bredh kuturu. Retë shtohen me vrap pa reshtur, Hëna duket aty-këtu. Porsi vetë mendimet e mia Po më...
SiteLock