Sunday, November 27, 2022
Home Tags Poetet

Tag: poetet

Poetët me poezi dolën në mal

Nga Kalosh Çeliku Poetët me penën në brez, nga të katër anët e Atdheut dhe Diaspora, si zogjtë shtegtar erdhën nën Rrap. Përdallim nga herët...

Raca e poetëve po zhduket në botë, ringjallet në Shqipëri e...

Nga Gëzim Llojdia 1.Hoteli ku bujtën poetet, një ngrehinë përkarshi detit në Ujë të Ftohtë .Deti-pasqyra ku tejqyrët fytyra:mërmërima dimërore. Valët këtë natë hepohen. Lëkundje...
SiteLock