Sunday, December 4, 2022
Home Tags Poema e ikjes

Tag: poema e ikjes

Vjen i plotë dhe pas… “ikjes”…..

Nga Raimonda Moisiu / Mendime rreth poezisë të poetit Aqif Hysa “Poema e ikjes”, titullohet vëllimi me poezi i poetit Aqif HYSA, dalë nga shtëpia botuese...
SiteLock