Sunday, December 4, 2022
Home Tags Pneumoni

Tag: pneumoni

Gripi dhe pneumonia vranë po aq britanikë sa Covid javën e...

Sëmundjet e tilla si gripi dhe pneumonia po vrasin më shumë njerëz sesa koronavirusi në britani të Madhe. Të dhënat nga Zyra për Statistikat...
SiteLock