Friday, December 9, 2022
Home Tags Plazhi i madh

Tag: plazhi i madh

Na ishte njëherë Plazhi i Madh i Durrësit

Nga Skënder S.KAPITI (Ky shkrim është shkruar në Qershor 2016, dhe pas 3 vitesh termeti i 26 Qershorit 2019 “vertetoi” katrahurën rrënimtare që ka bërë...
SiteLock