Friday, December 9, 2022
Home Tags Plazhi durres

Tag: plazhi durres

Ivo Jorgoni: Shumë mirë, karantina e të prekurve nga Koronavirus në...

Jemi pothuaj në mars , një muaj larg hapjes së sezonit turistik. Nuk kemi shkundur akoma pluhurat e fatkeqësise , kemi mijëra banore akoma...

FOTO/ Histori, plazhi i Durrësit në gusht 1964

Histori / 1. Durrës, gusht 1964. Gratë me fëmijët e tyre në plazh..., përpara hotelit “Adriatik” .2 dhe 3. Pushues në plazh . Fotot: Zhan-Lui...
SiteLock