Tuesday, December 6, 2022
Home Tags Platoni

Tag: platoni

Sot shënohet Dita Botërore e Filozofisë: Nuk e nderojnë titujt njeriun,...

Në vitin 2002 UNESCO vendosi që 19 nëntori të jetë Dita Botërore e Filozofisë, për të nderuar reflektimet filozofike, inkurajur njerëzit të ndajnë mendimet...

Platoni: Mund të zbulosh më shumë për atë person në një...

Filozofi antik, Platoni, konsiderohet si njëri nga mendimtarët që ka vendosur bazat e Filozofisë së bashku me Aristotelin dhe Sokratin. Platoni, veprat e të cili...
SiteLock