Thursday, December 8, 2022
Home Tags Plastika

Tag: plastika

Si ia dilni me stresin: Ekzistojnë tri lloje të njerëzve të...

Thuhet se "materiali" nga i cili jemi "bërë" varet nga pengesat e përditshme që na paraqet jeta. Kështu që ne mund të jemi një...

Kina ndalon plastikën njëpërdorimëshe

Kina do të ndalojë përdorimin e qeseve plastike njëpërdorimshe në qytetet e mëdha dhe pipave në restorante duke filluar që nga ky vit, me...

Nëse duam të shpëtojmë planetin, duhet të ndalojmë së bëri këto...

Prodhimi i ushqimit që nuk konsumohet. Sipas “Organizatës së Ushqimit dhe Agrikulturës”, një e treta e ushqimit  që prodhohet rreth 1.3 bilion ton çohet dëm çdo...
SiteLock