Thursday, December 8, 2022
Home Tags Plani menaxhimit

Tag: plani menaxhimit

Gjirokastra dhe Berati, nis procesi i hartimit të Planit për Menaxhimin...

Gjirokastra dhe Berati, dy qendra historike për të cilat ka nisur procesi i hartimit të Planit të Menaxhimit të Integruar. Ministria e Kulturës shprehet...
SiteLock