Wednesday, December 7, 2022
Home Tags Plan riciklimi

Tag: plan riciklimi

Portet e qëndrueshme në Rajonin Adriatiko- Jonian, masat e studimit mjedisor

Porti i Durrësit është porti më i madh i Shqipërisë dhe ndodhet në skajin verior të Gjirit të Durrësit. Roli thelbësor i Autoritetit Portual...
SiteLock