Thursday, December 8, 2022
Home Tags Plan ndertimi

Tag: plan ndertimi

Gati vendimi për planet/ Si do të ndërtohen zonat e reja,...

Qeveria ka miratuar rregullat dhe procedurën e përshpejtuar për hartimin dhe miratimin e planit të detyruar vendor, si dhe procedura e miratimit të lejeve...
SiteLock