Sunday, December 4, 2022
Home Tags Plan emergjence

Tag: plan emergjence

Emergjenca/ Ballkani krijon “korridore jeshile” për ushqime e ilaçe; Shqipëria angazhime...

Në kushtet kur kanë nisur diskutimet nëse në të ardhmen mund të ketë pengesa në qarkullimin e mallrave dhe ilaçeve, vendet e Ballkanit Perëndimor,...
SiteLock