Tuesday, December 6, 2022
Home Tags Plakja e popullsise

Tag: plakja e popullsise

Plakja e popullsisë, nga kujdesi për fëmijët, po kalohet tek ai...

Nëse në vitet 1990 një çifti në moshë pune i duhet të kujdesej për 3-4 fëmijë dhe dy të moshuar, tani një çifti i...
SiteLock