Sunday, December 4, 2022
Home Tags Pjeter shala

Tag: pjeter shala

Belgjikë, arrestohet për krime lufte ish-komandanti i UÇK Pjetër Shala

Autoritetet e Belgjikës arrestuan Pjetër Shalën, në bazë të fletarrestimit dhe aktakuzës së konfirmuar për krime lufte, të lëshuar nga gjykatësi i procedurës paraprake...
SiteLock