Sunday, November 27, 2022
Home Tags Pjeter cara

Tag: pjeter cara

Proza letrare e Shpendi Topollajt është një homazh për elitarizmin ...

Nga Pjeter Cara / Vijon nga nr e kaluar / Vëmendja e kujdesshme ndalet edhe te pasioni e talenti që po t’i lësh, do me...

Proza letrare e Shpendi Topollajt është një homazh përelitarizmin e...

Nga Pjeter Cara / Vijon nga nr kaluar / Êshtë fare e panevojshme të mbushet një krijim artistik me dhjetra citate, se e lënë në...

Proza letrare e Shpendi Topollajt është një homazh ne LANÇl...

nga Pjeter Cara / Megjithatë te krijuesi Sh. T., prirja e shikimit dhe e trajtimit të problemit në mënyrë dialektike me shfaqjet e jashtme...

Homazh pêr elitarizmin… (vijon)

 Nga Pjeter Cara /  Mirditorët nuk ishin dakort me këto masa bashkë me princin e tyre, i cili nuk i pranoi e nuk i...

Homazh pêr elitarizmin…

Nga Pjetër Cara / Prend Doçi e Bib Doda janë pjesa më dinjitoze e palcës mirditore dhe e thelbit të shqiptarizmit... Kohët e fundit po gëzojnë...
SiteLock