Thursday, December 8, 2022
Home Tags Pjeter bogdani

Tag: pjeter bogdani

Kush e pengon shtatoren e Pjetër Bogdanit në Prishtinë?

Nga Gani Mehmetaj Harrova t'i them edhe disa pjesë të dialogut me Dimen, pa e ditur kush është dhe pse me duronte. -Na e morët Aleksandrin...

Viti 1891/Akademiku serb Çedomir Mijatoviç mbi gjuhën shqipe dhe veprën e...

Nga Enver Robelli Çedomir (Çedomil) Mijatoviq ka qenë politikan, diplomat dhe i dërguar (ambasador) i Mbretërisë së Serbisë në Londër në kohën e sundimit të...
SiteLock