Saturday, December 3, 2022
Home Tags Pjerin nderu

Tag: pjerin nderu

Pjerin Ndreu ironizon Lulzim Bashën: Merkel “e paaftë!”, t’i kërkojë Lulit...

Pas valës së dytë të COVID-19, ezaurimi i kapaciteteve spitalore është një problem jo vetëm në Shqipëri, por në shumë vende dhe një ndër...
SiteLock