Sunday, December 4, 2022
Home Tags Pjellori

Tag: pjellori

Vaksinat Pfizer e Moderna, asnjë ndikim tek pjelloria e meshkujve

Vaksinat Pfizer dhe Moderna nuk kanë asnjë ndikim negativ tek sistemi i riprodhimit tek meshkujt. Në këtë përfundim arrin një studim i publikuar në...

Amantia/ Hyu ilir i pjellorisë e bollëkut

Nga Gëzim Llojdia Po sjellim disa të dhëna rreth Hyut ilir të bëra nga S. Anamali, arkeologu që u mor me gërmimet në Amantia. 1. Relievi...
SiteLock