Tuesday, December 6, 2022
Home Tags Pistolete imituese

Tag: pistolete imituese

Policia e Durrësit plan masash për rritjen e parametrave të sigurisë...

Policia, plan masash për rritjen e parametrave të sigurisë në ambientet e shkollave. Kontrolle në ambientet përreth shkollave dhe në ambientet e brendshme. Kontrollet në bashkëpunim...
SiteLock